top of page
IMG_1852.JPG

Urtehaven

Familiens Fællesprojekt

Drømmer I om at omdanne jeres baghave til et frodigt grøntsagsparadis? Uanset om I er en familie, der tager de første skridt ind i grøntsagsdyrkningens vidunderlige verden, eller I allerede har grønne fingre, men søger at forfine jeres teknikker, er "sommergrøntsagspakken" designet specielt til jer.

Til familien, der gerne vil i gang med grøntsagsdyrkning

Konsulentbesøg i din have

1. konsulentbesøg i jeres have:

Her lægger vi en plan for jeres have, hvor jeres drømme skal manifesteres og stadig passe til jeres behov og tid. Hvor stort et stykke med grøntsager vil I gerne have? Hvilke grøntsager kunne I drømme om at have i Jeres køkkenhave?

 

Hvad skal der til for at få drømmene til at vokse? Hvad kan jeg hjælpe med, og hvad skal I gøre og i hvilken rækkefølge. 

Den gravefri køkkenhave er udgangspunktet, hvordan kommer man i gang? Bruger vi den hurtige arbejdsomme metode eller den langsomme arbejdslette metode?

Sommergrøntsagspakken er en pakke med konsulenttimer og løbende vejledning samt besøg i jeres have, hvor vi arbejder sammen, og sidemandsoplæringen kan gøre jer i stand til selv at dyrke smukke grøntsager i al fremtid.

 

Sommergrøntsagspakken er til familiens køkkenhaveprojekt, men i særlige tilfælde kan det også være nogle meget haveglade børn, der har projektet sammen med mig.

Priser "Urtehaven"

Et enkelt konsulentbesøg: 750 kr.

Sommergrøntsagspakken:
Inkluderet i prisen er 5 besøg, hvor jeg tilbyder løbende personlig rådgivning og arbejder tæt sammen med jer for at opnå jeres mål. I har mulighed for at konsultere mig når som helst via SMS, FaceTime, Teams eller lignende platforme – alt dette for kun 3.000 kr.

bottom of page